29.7.2015

Sateinen starttaus

Nyt kun en ole vähään aikaan postaillut niin ajattelin että nyt olisi aika tehdä kisapostausta sateisista Riihimäen kisoista. Syynä postattomuuten on ideoiden uupuminen. Tämä postaus on kuvaton, sillä kisoissa ei ollut minulle kuvaajaa..

Kisat menivät hyvin sekä huonosti. Aloittelin jo edellisenä päivänä eli pesin suitset saappaat ymsyms. tällaisia perusjuttuja. Itse kisapäivänä Vani odotti karsinassa korvat tötteröllä hirnuen, kun kuulen Vanin hirnuvan tiedän aina että se on hellyydenkipeä, ja rapsutuksia vailla. Edellisenä päivänä yleensä pesen Vanin kokonaan mutta tällä kertaa edellisesta pesukerrasta oli vain kaksi viikkoa, joten ajattelin pestä vain Vanin jalat, koska ne olivat likaisen kellertävät. 

Ensimmäisenä starttasin 80 radan, joka ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa.. Ensinnäkin aloitin verryttelyn liian myöhään! Minun olisi pitänyt mennä verryttelemään ennen radankävelyä, sillä lähdin ensimmäisten joukossa eli olin kuudentena. No sitten lyhyt verkka ja hypyt olivat ihan ok. Sitten radalle! Ensimmäinen hyppy hyvä, jonka jälkeen unohdin radan kakkoselle tai no hyppäsin sen väärästä suunnasta. Joten minut luonnollisesti hylättiin. Ai että arsytti! No aina ei voi onnistua, ei edes joka kolmas kerta..


Seuraavana oli 90cm radan vuoro. Nyt menin verryttelemään ajoissa jotta ehtisin tekemään kaiken. Verryttelyssä Vani oli enemmän kuulolla ja jopa hieman enemmän pohkeen edessä. Hypyt olivat kivoja muutama puomi tuli alas koska tulimme niin pohjaan. Sitten minut kuulutettiin ja tallustimme sisään radalle, näytin Vanille muutaman "erikoiset" esteet. Vani ei yleensä kyttäile mitään. Tämä 90cm oli meidän toinen yysikymppi mitä mentiin joten meni kyllä omasta mielestä hyvin!

Sain lähtömerkin, nostin laukan ja laukkasin kohti ensimmäistä estettä. Ykköselle hyvä hyppy siitä suhteutettu etäisyys kakkoselle, otin hiukan liikaa laukkaa kiinni josta otimme sitten puomin matkaan mukaan. Siitä hiukan pidempi matka kolmannelle okserille joka sujui ongelmitta, sitten linja neloselle joka sujui hyvin. Seuraavaksi vitosen sarja a- hiukan isompi hyppy koska siinä oli okseri joten b- hiukan pohjaan tullut hyppy, mutta puomit pysyi kannattimilla. Seuraavaksi kuutos- ja seiska esteillä jälleen suhteutettu joka sujui myös ongelmitta. Sitten viimeisenä perusradan viimeisin este oli okseri joka sujui myös hyvin!
Haluatteko jatkossakin vaikka ihan perus treeneistä vieota?
Seuraavat kisat ovat Lahdessa Takkulan tallilla, tuntiratsastajien mestaruuskilpailut!
Mitä tykkäsitte tästä postauksesta, kertokaa! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti