9.7.2015

Koulua, koulua, koulua

Elikkä tämän blogin historiassa ensimmäinen kouluratsastuspostaus. Olin tänään maanantaina 6.7.-15 Sallan koulutunnilla Centolla. Tunti meni tosi hyvin ja sain hyvää palautetta.

Voisin tässä alussa kertoa teille vähän Centosta ja siitä millainen tämä hurmuri ruuna sitten on. Cento per Cento 2 käytetään nimeä Cento. Cento on lämminverinen ratsuhevonen, puoliverinen. Centolta säkää löytyy roimat noin. 175cm. Cento on väritykseltään ihana kimo.

C. Sara Söyring
1.

Mutta mennäänpäs nyt siihen mitä teimme. Aiheemme meillä oli avotaivutus, mutta ihan alussa aloitimme alkuverryttelyllä. Tykkään ratsastaa Centolla, koska se on niin nöyrä. Cento on pitkälle koulutettu, joten siltä voi pyytää melkeimpä mitä vain. Käynnissä aloin taivuttelemaan ja asettamaan sisälle päin, sekä tein paljon voltteja ja pysähdyksiä. Cento taipuu suhteellisen "helposti" mutta jalkaa saa käyttää paljon. Olen huomannut, että ratsastan paljon kädellä, mikä ei ole oikein. Päätin siis ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä asialle jotain. Pidin kädet vierekkäin hiljaa omilla paikoillaan. Ja aloin ratsastamaan jalalla. Pahoittelen että laukasta ei ole mitään kuvia.

C. Sara Söyring
2.

Avotaivutus aloitettiin siten että, tehtiin alkuun voltti, avotaivutusta ja loppuun voltti. Voltin ideana oli valmistella hevonen avotaivutukseen. Olen tosi surkea kaikissa tällaisissa kouluratsastusliikkeissä. Avotaivutus sujui tosi hyvin, olin ihan yllättynyt miten hyvin sain Centon avotaivutukseen.

Loppuravit sujuivat hyvin ja minun piti ratsastaa Cento eteen alas, ja mielestäni onnistuin hyvin. En saanut tätä tekstipuolta hirveästi, koska en muista paljoa mitään, mutta yritin ainakin. Mutta niin kuin melkein aina puhukoot kuvat enemmän maanantain fiiliksistä!

 C. Sara Söyring
3.

 C. Sara Söyring
4.

 C. Sara Söyring
5.

C. Sara Söyring
6. 

C. Sara Söyring
7.

Mitä piditte?
Mikä kuvista oli teidän suosikkinne?
Millaisia postauksia haluaisitte, kertokaa!


5 kommenttia :

 1. centonhan piti olla arvaamaton (hyppää eteenpäin ja näi) eikä sen pitäny käydä tunneil :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se käy vähän enemmän ratsastaneilla ihmisillä tunnilla :)

   Poista
  2. Cento on kiltein tapaamani otus :D se ei tekis pahaa kärpäsellekää.

   Poista
 2. mun mielestä eka kuva oli ihanin ! ja kiva postaus taas (:

  VastaaPoista