Minä


Moikka! Olen Oona ja asun tällä hetkellä Etelä- Suomessa, tarkemmin Hämeenlinnassa. Olen 16-vuotta eli olen syntynyt 24.3.1999. Käyn Hämeenlinnan yhteiskoulun yhdeksättä ja viimeistä luokkaa.

Perheeseeni kuuluu äiti, isä ja sisko joka tosin ei enää asu kotona. Meillä on myös koira, kääpiövillakoira nimeltä Fiti. Fiti on kolme ja puolivuotias uros. Väritykseltänsä musta.

Ratsastuksen aloitin 1-luokalle mennessäni. Alussa ratsastin ehkä noin reilun yksi ja puolivuotta tai enemmän kahdella eri tallilla. Ratsutalli verrattomassa Tuuloksessa ja Aulangon ratsastuskoulussa. Lopetin ratsastuksen Verrattomassa ja jatkoin Aulangolla. Minulla ei siis ole omaa hevosta.

Ratsastan yleensä eri hevosilla, mutta pääsääntöisesti menen Vanilla IV:llä, tutummin Vani nimisellä hevosella. Kilpailen ja valmentaudun Vanilla esteillä. Yhteistä taivalta meillä on takana hieman alle vuosi. Kilpailen Vanilla seuratasolla 80cm luokissa. Tällä kaudella olisi tarkoitus päästä hyppäämään muutama 90cm ratakin. Ensi kaudelle suunnitelmissa olisi hankkia aluelupa ja päästä hyppäämään enemmän 90cm. Vanista voitte lukea lisää täältä

Valmentaudun siis säännöllisesti joka maanantai. Käyn myös maajoukkuevalmentajan Piia Pantsun valmennuksissa. Koulua ratsastan joka toinen lauantai. 


"ratsastus on minulle enemmän kuin harrastus, se on elämäntapa"

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti