Koru

    

Nimi: Korsyka
Kutsumanimet: Koru, Koruli, Korppu

Sukupuoli: Tamma
Rotu: Wielpolski
Väri: Ruunikonkirjava
Säkä: n.160

Syntymäaika: 10.02.2004
Syntymämaa: Puola


i. Brio
e. Kometa

Omistaja: Aulangon ratsastuskoulu
Kasvattaja: Tadeusz Chlasta

Koru tuli Aulangon ratsastuskoululle suunnilleen noin maaliskuussa 2014. Koru on kiltti, mukavuudenhaluinen, ja ennenkaikkea todella nöyrä. Se yrittää aina parhaansa ja tekee työnsä ja tehtävänsä 110%. Korulla on välillä tammamaisia päiviä mutta hän on kumminkin tammaksi aika rauhallinen. Hoidettaessa koru on äärimmäisen kiltti. Se ei tee mitään muutakuin seisoo paikallaan. Ratsastaessaan sillä on pilkettä silmäkulmassa.

7 kommenttia :

 1. Kyyneleet nous silmiin, kun klikkasin blogisi auki ja tajusin Vanillan olevan blogin päätähtenä. Vanilla asui ennen meidän ratsastuskoulussa, jossa siitä tuli mulle älyttömän tärkeä. Myynti tuli yllättäen tietooni ja lähtö tuli vielä enemmän puskista. Kun saavuin kerran tallille järkkyttyeenä kuulin, että Vanilla oli muuttanut teidän tallillenne.

  Nyt näin vuoden jälkeen on ihana huomata, että Vanilla on hyvässä paikassa, pääsee kisaamaan ja nauttii siitä! Tää hevonen on kyllä täyttä kultaa <3 Ja ikävä sitä kohtaan on suuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kyyneleet nousi munkin silmiin kun luin sun kommentin. Mä lupaan lähettää vanille terkkuja ja pusuja sulta! Vani on kyllä niin ihana ja suloinen se on mullekin kultaakin tärkeempi! Ollaan tosi paljon kehitytty ratsukkona mitä ehkä muiden heppojen kanssa! Se kyllä rakastaa hyppäämistä ja lupaan sulle että mä pidän siitä hyvää huolta! Tuu joskus moikkaan Vania! Vani on vaan paras! Mä voin vaikka lähettää sulle kuvia Vanista jos haluut! Oon onnellinen et just mä sain alkaa kisaan Vanilla ❤️

   Poista
  2. Voi kiitos, jä kyllä ehdottomasti seurailemaan blogiasi ♥ Jos haluat voisin joskus laittaa sulle Vanillasta vanhoja kuvia. Saanko pyytää Facebookissa kaveriksi? :)

   Kyllä aion joskus tulla moikkailemaan, sitten varsinkin kun saan ajokortin. Silloin ainakin lähden kiertelemään kameran kanssa kisoja ympäri suomen, niin ehkä joskus törmään kisaradalla teihin! :) https://www.youtube.com/watch?v=zZD3G7a3S5o tässä on vielä viimeinen Vanillasta tekemäni video.

   Poista
  3. Juu, saat pyytää on siellä Oona Lehtonen nimellä, juu ootko tulossa tuntsamestaruuksiin ja toki laita vaan mä voin laittaa sulle kuvia ihanan koskettava video ❤️Ja kiitoos kun jäät seuraamaan blogiani! Ja laita vaan kuvia faceen jossain kisoissa ehkä tavataan ja lähetän aina terkkuja vanille sulta ❤️

   Poista
 2. Voi eii miten suloinen. :) Ihana blogi sulla, liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vani on suloinen! :). Kiitos että liityit lukijaksi ja että tykkäät blogistani! PS. me muuten käydään samalla tallilla Kankaisten ratsutallilla! :)

   Poista
  2. Mietinkin miten näytit niin tutulta! :D

   Poista