11.6.2015

Uusi heppakaveri

Heippa! Nyt tulee tämä postaus josta puhuin jo aiemmassa postauksessa, eli uusi heppakaveri! Minun elämäni yksi suurimmista haaveistani on toteutunut, eli sain ikioman vuokraponin. Tästä voin kiittää ainoastaan äitiäni ja isääni jotka mahdollistivat tämän ihanan unelman minulle!

Vuokraan siis kolme kertaa viikossa Darling eli tutummin Dari nimistä ponia. Dari on saksalainen ratsuponi jolta löytyy ihanalla tavalla ripaus tammamaista säihkettä. Darilla ikää mittarissa on 14 vuotta jä väriltään hän on tummanruunikko. Darin säkäkorkeus on noin alle 145cm.

Saan siis käytännössä tehdä Darilla periaatteessa mitä haluan, mennä koulua, hyppiä esteitä, juoksuttaa, tehdä maastakäsittelyä ymsyms... Nyt viime lähipäivinä olen hypännyt ja mennyt sileellä. Mielestäni Daria on suhteellisen haastava ratsastaa, sillä se ei anna mitään ilmaiseksi. Minusta tuntuu että näin jo nyt lyhyen ajan sisällä olen oppinut tästä ponista paljon uusia puolia joka inspiroi menemään eteenpäin ja vaatimaan enemmän kun vaha tehtävä tuntuu liian helpolta ja tylsältä.Dari on tammamainen ja siitä ei nopealla vilkaisulla voi olla huomaamatta että hän on tamma. Aina luimimassa karsinan oven takana ja kun kiristää satulavyötä aina pitää olla näykkimässä ja puremassa. Mutta kiltti se silti on. Dari on nöyrä ratsastaa, sillä jos käyttää oikeita asetuksia palkinnoksi saa sen minkä haluaakin. Minä en tiedä mikä minua Darissa viehättää ehkä se että Dari on tamma. En ymmärrä kun useimmat sanovat että eivät halua tammaa tai ratsastaa tammalla, samanlaisia hevosia ne ovat kuin ruunat ja oriitkin! Jokaista hevosta pitää osata käsitellä eritavalla sillä jokainen hevonen on oma yksilönsä. 

Tulette varmasti näkemään meidän menoa videoilla ja kuvilla, sekä lukuisissa postauksissa, mutta Vani pysyy aina blogin päätähtenä!
Mitä tykkäsitte tästä postauksesta, kommentoikaa alas!

4 kommenttia :

 1. Täytyy myöntää, että tykkään itsekkin enemmän tammoista, kuin ruunista tai oriista vaikka ei niissäkään mitään vikaa ole. Neljästä lempihevosesta/ponista vaan yks on ruuna, mutta sekin on poni joka omistaa luonnetta samoin kuin nää muut kolme tammaa, Vanilla mukaan lukien. Kai se on sitten juuri se tammamainen luonne, mikä vetää puoleensa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://kaksinluotukulkemaan.blogspot.fi/2015/06/vanilla-esteunelmia.html

   Poista
  2. Munkin mielestä siinä on se luonne!

   Poista
 2. Tammoissa ei oo mitään vikaa :D Mulle on periaatteessa ihan sama, oli hevonen sitten ruuna, tamma tai ori kunhan luonne on kohdillaan. :')

  VastaaPoista