29.4.2015

estekilpailut 25.4-15

Elikkäs ihan ensiksi olen todella pahoillani, että postauksia ei ole tullut vähään aikaan. Minulla on ollut todella kiireistä koulussa, koska minulla on ollut kokeita niin paljon. Mulla on vielä muutamat kokeet joihin pitää lukea, mutta kun niistä päästään niin sitten on taas aikaa postailla ihan urakalla. Minulla on muutenkin paljon ideoita joita haluaisin julkaista ja tehdä varastoonkin, jotka on sitten helppo julkaista kiireisimpinä päivinä.


            Saajan talli järjesti estekilpailut joihin osallistuin siis Vanilla. Kisat olivat hieman erilaisemmat, koska Hämeen alueen ratsastuskoulut järjestävät yhdessä ratsastuskoulujen väliset estekilpailut. Eli kilpailussa ratkotaan paras ratsastuskoulu. Kisat menivät minun osaltani todella hyvin. Siitä saatte kuulla kohta. Mietin "kehtaanko" laittaa tähän postaukseen kisoista kuvia, koska olen melkoinen ilmeratsastaja ja ilmeeni kuvissa ovat aika kauheita.


           Esterata sisälsi perusradan ja uusinnan. Radalla oli 13 estettä, joka oli minulle aika paljon. Tämän radan uusinta oli minulle ensimmäinen uusinta mitä olin ikinä ratsastanut. Aluksi minua hirvitti erittäin paljon mutta loppujen lopuksi ei se niin paha ollut. Menin siis 60cm ja 80cm. Kisat alkoivat 13.00 ja matkaan lähdimme 11.20. Matka kesti suunnilleen n.20-30min, joten olimme aika ajoissa mutta ainakin sai asiat tehdä kaikessa rauhassa. Tavarat pakattiin jo perjantaina joten lauantaille jäi vain hevosen kuntoon laitto. Pesin myös Vanin, joten se oli kisoissa kauniin kiiltävä ja puhdas. Mutta nyt itse sijoituksiin ja kuviin. Eli kisat meni minun osaltani todella hyvin! 60cm ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta 80cm rata me voitettiin. Rata oli aika haastava se eteni vähän niin kuin menisi kahdeksikkoa. Olin 80cm ainut joka pääsi uusintaan. Olen vaan niin tyytyväinen Vaniin. Muuten kertokaa mielipiteitä mitä tykkäsitte tästä postauksesta! Kuulen kommentteja mielelläni!

1.
2.

3.

4.

5.

6.










4 kommenttia :

 1. köhköh violetti poni :----D eivaa, teil meni hyvin ♥! Ja sun ilmeet oo ees mitää ku katotaa mun ilmeit :'''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! oon kyl tyytyväinen! ja on nää ilmeet aika järkyttäviä! :D

   Poista
 2. Mist oot ostannu sun kisataki? pitäs hommata ittekin kisatakki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin sen käytettynä, mutta alkuperäsesti se on Hööksistä! :)

   Poista