5.6.2015

Viikon blogihaaste: Hyvän hengen talliympäristö


Blogitallin viikon hasteena on hyvän hengen talliympäristö. Kokosin teille "reseptin" millainen minun mielestäni on hyvän hengen talli resepti.
  • Yhteiset tapahtumat esim. retket ja reissut. Ikimuistoisia ovat yhteiset kisareissut, hevosmessut, ja lukuisat retket.
  • Seura vaatteet kruunaavat kaikki. Mikä sen parempaa kun laittaa seuravaatteet päälle ja lähteä kisoihin.
  • Siivousintoa ei voi koskaan olla liikaa. Minua itseäni hirveästi häiritsee, jos joku sanoo että minä en siivoa tuota se ei ole minun roskani. Sillä ei ole mitään väliä kuka sotkee vaan se että kaikki siivoaa.
  • Avuliaisuus, tallilla käy niin kokeneita kuin kokemattomia ratsastajia. Ja jokainen saattaa tarvita apua. Kun näet ihmisen joka tarvitsee apua, hymyile ja auta ehkä hän voi joskus auttaa sinua.
  • Ongelmanratkaisutaidot eivät tee hallaa kellekään, jos huomaat ongelman, älä kierrä sitä vaan tartu ongelmaan uutena haasteena.

  • vain ja ainoastaan hyvää hevosenkäsittelyä, kaikki hevoset ovat erilaisia, ja kaikki vaativat erilaista käsittelyä, mutta huonoa kohtelua kukaan ratsu ei ansaitse
Näiden lisäksi tarvitset vielä leveän hymyn ja roimasti iloista mieltä. Jos kaikki menee ihan metsään, ei auta muu kuin purra hammasta ja hymyillä.Mitä sinä olisit valmis tekemään hyvän talliympäristön eteen?
Osallistu Blogitallin haateeseen tästä. Haasteen voittajat palkitaan ihanilla Sevenonin hevosaiheisilla laseilla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti